Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási információk

Fizetés és szállítás
 
Vételár, fizetési feltételek
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára. A mindenkori árváltozás jogát fenntartjuk! Amennyiben a feltüntetett ár változna, úgy arról kiszállítás előtt értesítjük!

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

- Utánvét/utalás/banki tranzakció/paypal:
  • Szállításkor a megrendelt termék(ek) árát, és a szállítási/postaköltséget Ön a postásnak fizeti ki a termék átvételekor (az utánvét díja bruttó 150 Ft, ami a vevőt terheli).
  • Bankkártyás fizetéssel a megrendeléskor.
  • PayPal rendszeren keresztül a megrendeléskor.
  • Előre utalással: az utaláshoz díjbekérőt küldünk, mely minden szükséges adatot tartalmaz.
 
Amennyiben elfogadja az általunk adott árajánlatot, és kosárba helyezi, majd megrendeli a kívánt terméket, úgy azt a továbbiakban megrendelésként kezeljük.

Szállítás:
A Magyar Postán keresztül történik, melynek díját a Magyar Posta alakítja.

 
Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.
 
Fizetési feltételek
 
Fizetés utánvéttel:
A megrendelt termék(ek) árát, és a postaköltséget Ön a postásnak fizeti ki a termék kiszállításakor.

Elállási jog
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.
Kézhezvételnek a postai átvételnél a csomag átvételének napját, házhoz szállítás esetén Cégünk futártól való átvétel napját értjük.
A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belül térítjük vissza.
Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, Cégünk követelheti kárának megtérítését.
A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Keresés